Ana Sayfa > Güvenlik ve Gizlilik

Güvenlik ve Gizlilik

Netwifi Güvenlik ve Gizlilik İlkeleri

Netwifi İletişim Hizmetleri Ltd. Şti. Telekominikasyon kurumundan Ulusal internet servis sağlayıcı Lisansı alarak internet pazarındaki yerini almıştır.

Değerli Abonelerimiz, Müşterilerimiz,

NETWİFİ web sitesi (www.netwifi.com.tr), Netwifi İletişim Hizmetleri Ltd. Şti.’ye aittir ve bu adresi ziyaret eden siz müşterilerimizin bilgi güvenliği NETWİFİ için büyük önem taşır.

Netwifi İletişim Hizmetleri Ltd. Şti. olarak, siz değerli müşterilerimizin güvenliğini göz önünde bulundurarak; başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, temel hak ve özgürlüklerin korunması amacıyla, kişisel verilerle ilgili düzenlenen "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" hususunda sizi bilgilendirmek istiyoruz.

HANGİ VERİLERİNİZ KİŞİSEL VERİDİR ve HANGİ MEVZUAT KAPSAMINDA KORUNUR?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca kişisel veri; kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi ifade etmektedir.

Kimliği belirli veya belirlenebilir kişiye ilişkin; Kimlik bilgileri (ad, soyad, T.C. Kimlik Numarası, cinsiyet, doğum yeri ve tarihi, medeni durum, kimlik belgesi örneği, fotoğraf), İletişim Bilgileri, Özel Nitelikli Kişisel Veriler (sağlık verileri, dernek-vakıf-sendika üyeliği, vb.), Abonelik Bilgileri, Şebek, Trafik, Konum Bilgileri (internet ortamında yapılan erişimlerle ilgili sisteme bağlantı ve sistemden çıkış tarih-saat bilgileri, arama ve mesajların tarih-saat bilgisi ve arama süresi ile kaynak ve hedef nokta bilgileri gibi trafik verileriniz, diğer bağlantı bilgileriniz; kullanılan cihaza ilişkin bilgiler ve söz konusu cihazın konum bilgileri, hizmet ve ürünlerin kullanımı doğrultusunda oluşan kullanım verileriniz ve hizmetlerin sunulması için gerekli teknik veriler), Hizmet ve Ürün Kullanıma İlişkin Bilgiler (hizmet ve ürünlerin kullanımına ilişkin tercihler, alışkanlıklar ve diğer kullanım bilgileriniz; www.netwifi.com.tr başta olmak üzere, NETWİFİ’in kendisinin veya üçüncü kişilerle işbirliğiyle, hizmet sunumu, kullandırılması ya da tanıtılması için oluşturulan internet sitesi ve mobil uygulamalardaki davranış bilgileriniz ve çerezler; mobil uygulamalar vasıtasıyla toplanabilecek cihaz, şebeke, ağ, uygulama, konum ve kullanım bilgileriniz gibi veri türleri), Ödeme Bilgileriniz, gibi veri türlerini ifade eden bilgidir.

Kişisel bilgileriniz tarafımızca, sadece sizin bilginiz dahilinde temin edilir. Sizin bilginiz ile bizim tarafımızdan kayıt altına alınan kişisel bilgileriniz NETWİFİ tarafından korunur ve korunmaya devam edecektir.

Bilgi güvenliğinizi sağlamak amacıyla şifrelerinizi kimseyle paylaşmamanızın gerekliliğini vurgulamak isteriz.

Kişisel verileriniz; 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”), 5809 Sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Kişisel Verileri Korunma Kurumu düzenlemeleri ve sair mevzuat hükümleri çerçevesinde işlenebilecek olup; ilgili mevzuat gereğince Şirketimiz kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlenmesini önleme, hukuka aykırı olarak erişilmesini önleme ve muhafazasını sağlama amacıyla, uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik tüm teknik ve idari tedbirleri almaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ VE İŞLENME AMAÇLARI

NETWİFİ, KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında, kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak aşağıda yer alan bilgilendirme kapsamında işleyebilmektedir.

Web sitemizde NETWİFİ tarafından işletilmeyen diğer Web sitelerine bağlantılar verebiliriz. Bu Web sitelerinden herhangi birini ziyaret ederseniz, o sitenin gizlilik ve diğer politikalarını gözden geçirmelisiniz. Diğer şirketlerin politika ve uygulamalarından Netwifi İletişim Hizmetleri Ltd. Şti.’nin sorumlu olmadığını belirtiriz.

Son olarak, NETWİFİ’in gizlilik politikalarını değiştirmesinin mümkün olduğunu hatırlatır, bu nedenle Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında Aydınlatma Metni sayfamızı düzenli olarak kontrol etmenizi öneririz.

KVKK madde 4 uyarınca;

"(1) Kişisel veriler, ancak bu Kanunda ve diğer kanunlarda öngörülen usul ve esaslara uygun olarak işlenebilir.

(2) Kişisel verilerin işlenmesinde aşağıdaki ilkelere uyulması zorunludur:

  1. a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma.
  2. b) Doğru ve gerektiğinde güncel olma.
  3. c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme.

ç) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma.

  1. d) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme."

Kişisel verileriniz; hizmetlerimizin servis ve ürünlerimizin talep edilmesi, hizmetin tesisi ve sunulması, devamlılığı, aboneliğin sona ermesi ve abonelik sonrası diğer işlemler, arabağlantı, usulsüzlük, suistimal ve dolandırıcılık gibi durumların önlenmesi ve tespit edilmesi, Şirketimize beyan ettiğiniz kimlik bilgileri ve belgelerinizin doğruluğunun kontrol edilmesi ve Abonelik Sözleşmenizin yanında kimlik örneğinizin ve ilgili mevzuat gereği saklanması gereken diğer bilgi ve belgelerinizin muhafaza edilmesi, size daha iyi hizmetler sunabilme ve teknolojik ilerlemeler/iyileştirmeler kapsamında, ürün ve iş geliştirme amacıyla analiz ve çalışmaların yapılması, müşteri hizmetlerinin sunulması, taleplerinizi gerçekleştirme, şikayetlerinizi sonuçlandırma ve bilgilendirme, müşteri memnuniyetinin, abone/tüketicilerinin eğilimlerinin, bağlılığının araştırılması ve ölçülmesi, ödül, çekiliş, yarışma, hediye, teşekkür, kutlama, hatırlatma, marka işbirlikleri, Şirketimizin yeniliklerinden haberdar etme faaliyetleri ve bilgilendirmeleri, kredi ve incelemesi, tahsilata yönelik riskin yönetilmesi ve her türlü kötü niyetli kullanımların önlenmesi ve tespit edilmesi, hizmet, ürün ve servislerimiz hakkında bilgi edinmek, satın almak amacıyla kişisel verilerin beyan edilmesi/kaydedilmesi, size daha iyi hizmet sunabilmek için çalışanlarımızı eğitme ve geliştirme, düzenleyici ve denetleyici kurumlar, resmi merciler ile ilgili mevzuatta yer alan yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi ve denetim faaliyetleri amacıyla gerekli bilgilerin paylaşımı, Site'nin mobil versiyonu-aplikasyonunun kullanılması durumunda konum vb. verilerinizin ilgili mevzuat gereğince yetkililere verilmesi, iş ortaklarımız veya sair üçüncü kişilerle birlikte sunulan ürün ve hizmetlere ilişkin sözleşme gereklerinin ve finansal mutabakatın sağlanması, Şirketimiz ürün ve hizmetlerine ilişkin kampanya ve tekliflerin kullanımınıza göre hazırlanması, sunulması, tanıtımı, kampanya içeriği hakkında bilgilendirilmesi amaçlarıyla ve bunlarla sınırlı olmaksızın, elektronik haberleşme hizmetlerinin sunulması, trafik yönetimi, hizmet, ürün ve servislerin verilmesi, analiz edilmesi, çağrı merkezi, pazarlama faaliyetleri ve bilgilendirmeleri, strateji, planlama ve iş geliştirme, hizmet kalitesinin ölçümlenmesi, finansal raporlama ve analiz, şikayet, yasal takip ve benzeri amaçlarla işlenebilecek; sistemlerde ve arşiv merkezlerinde muhafaza altında tutulabilecektir.

Aboneler tarafından verilen bilgilerin ve işlemlerin güvenliği için bilgi ve işlemin mahiyetine göre Şirketimiz tarafından sistemlerde ve internet altyapısında gerekli önlemler alınmıştır. Sitemizi kullanırken; tüm kredi kartı işlemleri ve onayları Şirketimiz'den bağımsız olarak ilgili Banka ve benzeri Kart Kuruluşlarınca online olarak aranızda gerçekleştirilmektedir (Kredi kartı "şifresi" gibi bilgiler Şirketimiz tarafından görülmez ve kaydedilmez).

Sitemize abonelik, hizmet/ürün Satın alma ve bilgi güncelleme amaçlı girilen bilgilerin yanı sıra kredi kartı ve banka kartlarına ait gizli bilgiler diğer internet kullanıcıları tarafından görüntülenemez.

Yine kanunlara uygun şekilde, abonelerimiz ile her türlü ürün ve hizmetlere ilişkin tanıtım, reklam, iletişim, promosyon, Satış ve pazarlama amacıyla, abonelik bilgilendirme, işlem, uygulamaları için Şirketimiz Netwifi İletişim Hizmetleri Ltd. Şti. SMS/kısa mesaj, anlık bildirim, otomatik arama, bilgisayar, telefon, e-posta/mail, faks, (cihazınızda açık ise) bluetooth-diğer kablosuz ağlar ve diğer elektronik iletişim araçları ile sosyal, ticari ve sair elektronik iletişimler yapılabilir, abonelerimize ticari elektronik iletiler gönderebiliriz.

KİŞİSEL VERİ TOPLAMA YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ

Kişisel verileriniz; elektronik haberleşme hizmetleri ve Şirketimiz tarafından sunulan tüm hizmetler ve yukarıda yer verilen amaçlar kapsamında Şirketimizin yükümlülüklerini gereği gibi yerine getirebilmesi amacı ile, sözlü, yazılı ya da mobil uygulama, elektronik posta, kısa mesaj, arama gibi yollarla elektronik ortamda toplanır. Kişisel verileriniz, açık rızanız olmadan işlenemez; fakat KVKK’nın 5. ve 6. maddeleri veya sair mevzuatta belirtilen aşağıda yer verilmiş olan hukuki sebeplere ve bu metinde yer verilen amaçlarla tarafınızın açık rızası aranmaksızın işlenmesi mümkündür:

NETWİFİ’in tabi olduğu yerel veya yabancı kanunlarda öngörülmüş olması,

Fiili imkânsızlık nedeniyle rızanızı açıklayamayacak durumda bulunmanız veya rızasına hukuki geçerlilik tanınmayan kişinin kendisinin ya da bir başkasının hayatı veya beden bütünlüğünün korunması için veri işlemenin zorunlu olması,

Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması yani talep edilen hizmet ve ürünlerin sizlere sunulabilmesi için tarafımızla akdettiğiniz sözleşmelerin gereğinin yerine getirilmesi,

NETWİFİ’in hukuki yükümlülüklerini yerine getirebilmesi için veri işlemenin zorunlu olması,

Tarafınızca kişisel verilerinizin alenileştirilmiş olması,

Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,

Sizlerin temel hak ve özgürlüklerinize zarar vermemek kaydıyla, NETWİFİ’in meşru menfaatleri için veri işlemenin zorunlu olması.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Kişisel verileriniz, Kanunlar ve sair mevzuat kapsamında ve açıklanan amaçlarla; düzenleyici ve denetleyici kurumlarla, kişisel verilerinizi tabi olduğu kanunlarında açıkça talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, tarafınızca yetkilendirilmiş vekil, vasi ve temsilcilerinize, belirtilen amaçlar kapsamında iş ortaklıkları, tedarikçi ve yüklenici şirketlere, vergi ve benzeri danışmanlar, yasal takip süreçleri ile ilgili zorunlu kişiler, kurum ve kuruluşlar ve denetimciler de dâhil olmak üzere danışmanlık aldığımız üçüncü kişiler ile ve bunlarla sınırlı olmaksızın, yurt içinde ve yurt dışında, yukarıda belirtilen amaçlarla iş ortakları, hizmet alınan üçüncü kişi, yetkilendirilen kişi ve kuruluşlara aktarılabilecektir.

KİŞİSEL VERİLERİN SAKLANMASI VE GÜVENLİĞİ

Kişisel veriler, bu bilgileri verme amacı geçerli olduğu sürece saklanacaktır. İhtiyaçlarınızın belirlenmesi, size daha çabuk hizmet verilmesi ve sonraki hizmet taleplerinizin karşılanması amacıyla, bizden aldığınız hizmetten sonra da verileriniz tarafımızdan işlenmeye devam edilecektir. Veriler, yasal sürelere tabi olarak ve yasal merciler ile ilgili kamu otoritelerine raporlama, bilgilendirme amaçları için tutulması veya mevzuat uyarınca daha uzun sürelerle saklanması gerekiyorsa bu sınırlara uyulacaktır. Saklanan, kaydedilen verilerin kaybolmaması, yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve hukuka aykırı kullanımların önlenmesi için gerekli güvenlik önlemleri tarafımızdan alınacaktır.

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE DAİR HAKLARINIZ

Şirketimize başvurmak suretiyle KVKK 11. Maddesi uyarınca;

(1) Herkes, veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

  1. a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

  1. d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  2. e) 7nci maddede öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  3. f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  4. g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

İsterseniz kişisel verilerinin islenmesi ile ilgili işlemler hakkında Şirketimize her zaman başvurabilir ve bilgi alabilirsiniz. Bu hususlardaki başvuru ve talepleri yasal azami süreler içinde yerine getirilecek yahut hukuki gerekçesi tarafına açıklanarak kabul edilmeyebilecektir. NETWİFİ olarak kişisel verilerinizin güvenliğine en üst düzeyde önem verdiğimizi ve sizlere sunduğumuz tüm hizmetlerimizde kişisel veri güvenliğinin ön planda olduğu bilinciyle faaliyetlerimize devam etmekte olduğumuzu bilgilerinize sunar; 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel verilerinizle ilgili tüm soru ve taleplerinizi Şirketimiz İzzetbey Mh. Hükümet Cd. No:15/B Çumra/Konya adresine (Noter, iadeli taahhütlü mektup, vb. yollarla) yazılı olarak iletebileceğinizi belirtmek isteriz.

VERİ GİZLİLİĞİ İLKELERİNDE YAPILACAK DEĞİŞİKLİKLER

İnternet sitemiz ile ilgili her türlü bilgi ve içerik ile bunların düzenlenmesi, revizyonu ve kullanımı konusunda; Şirketimizin anlaşmasına göre diğer üçüncü şahıslara ait olanlar hariç; tüm fikri-sınai haklar ve mülkiyet hakları Şirketimiz Netwifi İletişim Hizmetleri Ltd. Şti’ne aittir.

Mevzuat değişikliklerine bağlı olarak Şirketimiz, burada paylaşılan ilkelerde gerekli görebileceği her türlü değişikliği yapma hakkini saklı tutar. Değişiklik söz konusu olduğunda, internet sitemizde gerekli duyurular yapılacak olup; bu değişiklikler Şirketimizce internet sitemizden veya diğer uygun yöntemler ile duyurulduğu andan itibaren geçerli olur. Bu değişikliklerden haberdar olabilmeniz için internet sitemizi düzenli olarak ziyaret etmenizi öneririz.

 

 

www.netwifi.com.tr ve mobil uygulamalarında (bundan sonra tümü birlikte “Platform” olarak anılacaktır) çeşitli çerezler kullanılmaktadır. Çerez kullanılmasını tercih etmezseniz tarayıcınızın ayarlarından çerez'leri silebilir ya da engelleyebilirsiniz. Ancak bu engellemenin Platform'un kullanımını etkileyebileceğini belirtmek isteriz. Tarayıcınızdan çerez ayarlarınızı değiştirmediğiniz sürece bu Platform'da çerez kullanımını kabul ettiğiniz varsayılacaktır. Toplanan verilerle ilgili düzenlemelere internet sitemizde ve uygulamamızda yer alan Gizlilik Politikası metninden ulaşabilirsiniz.

Çerez Nedir, Neden Kullanılmaktadır?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır.

Platform'da çerez kullanılmasının temel amaçları; Platform'u iyileştirmek ve Platform üzerinden yeni özellikler sunmak ve sunulan özellikleri sizlerin tercihlerine göre kişiselleştirmek, sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için Platform'un işlevselliğini ve performansını arttırmak, Platform'un, sizin ve Netwifi’in hukuki ve ticari güvenliğinin teminini sağlamaktır.

Platform'da Kullanılan Çerezler Sürelerine Göre;

Oturum Çerezleri (Session Cookies): Platform'u ziyaretiniz süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir. Ziyaretiniz süresince Platform'un düzgün bir biçimde çalışmasının teminini sağlarlar. Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanız sağlanmaktadır.

Kalıcı Çerezler (Persistent Cookies): Bu tür çerezler tercihlerinizi hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla cihazınızda depolanır. Kalıcı çerezlerin bazı türleri; Platform'u kullanım amacınız vb. hususlar göz önünde bulundurularak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir. Kalıcı çerezler sayesinde Platform'u aynı cihazla tekrar ziyaret ettiğinizde; cihazınızda Platform tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir. Eğer varsa, sizin Platform'u daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir; böylece sizlere daha iyi bir hizmet sunabiliriz.

Platform'da Kullanılan Çerezlerin Kategorilerine Göre;

Teknik Çerezler (Technical Cookies): Bu çerezlerle, Platform'un çalışması sağlanmakta, Platform'un çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Oturum: Oturumun sürekliliğinin sağlanması amacıyla kullanılır. Çerezin ilk kurulumundan ya da son güncellenmesinden itibaren 90 gün Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul edilebilir ya da reddedilebilir.

Otantikasyon Çerezleri (Authentication Cookies): Ziyaretçilerin şifrelerini kullanarak Platform'a giriş yapmaları durumunda; kullanıcının Platform'da ziyaret ettiği her bir sayfada Platform kullanıcısı olduğu belirlenerek, her sayfada yeniden şifresini girmesini önlemeye yarar.

Kullanıcı Kimliği: Kullanıcıların yalnızca kendi bilgilerini görmeleri için kullanılır. Çerezin ilk kurulumundan ya da son güncellenmesinden itibaren 360 gün Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul edilebilir ya da reddedilebilir.

Flash Çerezleri (Flash Cookies): Platform'da yer alan görüntü veya ses içeriklerini etkinleştirmek için kullanılanılır.

Kişiselleştirme Çerezleri (Customization Cookies): Kullanıcıların tercihlerini farklı internet sitesinin farklı sayfalarını ziyarette de hatırlamak için kullanılır. Seçmiş olduğunuz dil tercihinizin hatırlanması, vb.

Analitik Çerezler (Analytical Cookies): Platform'u ziyaret edenlerin sayısı, Platform'da görüntülenen sayfaların tespiti, Platform ziyaret saatleri, sayfa kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlar.

Reklam: Hedef odaklı ve davranışsal reklamların ziyaretçilere gösterilmesi amacıyla kullanılmaktadır. Çerezin ilk kurulumundan ya da son güncellenmesinden itibaren 6 ay Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul edilebilir ya da reddedilebilir.

Pazar Analizi: Pazar analizi yürütülmesi amacıyla kullanılır. Çerezin ilk kurulumundan ya da son güncellenmesinden itibaren 360 gün Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul edilebilir ya da reddedilebilir.

Kampanya/promosyon: Kampanyaların etkisinin hesaplanması için kullanılmaktadır. Çerezin ilk kurulumundan ya da son güncellenmesinden itibaren 360 gün Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul edilebilir ya da reddedilebilir.

Google analitikleri: Tüm istatistiksel verilerin toplanarak; Platform'un sunumunun ve kullanımının geliştirilmesini sağlar. Google, bu istatistiklere toplumsal istatistikler ve ilgilere ilişkin veriler eklemek suretiyle, kullanıcıları daha iyi anlamamızı sağlar. Çerezin ilk kurulumundan ya da son güncellenmesinden itibaren 50 ay Çerezlerin Kontrolü yapılabilmektedir.

Kaynak site: Kullanıcıların tercihlerini daha iyi anlamak ve ilgili içerikler sunmak için kullanılır. Çerezin ilk kurulumundan ya da son güncellenmesinden itibaren 360 gün Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul edilebilir ya da reddedilebilir.

Son ziyaret ve hareket: Kullanıcıların tercihlerini daha iyi anlamak ve kullanıcılara Platform'u son ziyaretlerinden itibaren neler değiştiğine ilişkin güncellemelerde bulunmak için kullanılır. Çerezin ilk kurulumundan ya da son güncellenmesinden itibaren 360 gün Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Çerezlerin Kullanımı Veri Sahipleri Tarafından Engellenebilir mi?

Tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerinizi kişiselleştirebilirsiniz. Çerezleri devre dışı bırakmanız halinde Platform'daki kullanıcı deneyiminiz etkilenebilir, Platform'un bazı özellikleri işlevselliğini kaybedebilir, Platform'u ziyaret ettiğinizde sizin için kişiselleştirilmiş olan bilgilere ulaşamayabilirsiniz.

Platform'u görüntülemek için farklı cihazlar kullanıyorsanız (bilgisayar, akıllı telefon, tablet vb.), bu cihazların her birindeki her tarayıcının çerez tercihlerinize uygun şekilde ayarlanmış olduğundan emin olmanızı hatırlatmak isteriz.

Şirketimizin amaçları doğrultsunda müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilmek için; kalite yönetim sistemi şartlarına uymak, kalite yönetim sistemini sürekli iyileştirmek, hiç bir koşulda ürün, hizmet kalitesinden ödün vermemek, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili tüm riskleri kontrol altına almak, çalışanlarımızın sürekli eğitim ve memnuniyetini sağlamak, şikayetleri etkili bir şekilde ele alarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmak kuruluşumuzun kurumsal politikasıdır.

Netwifi İletişim Hizmetleri Ltd. Şti.'de iş ihtiyaçlarına, kanunlara ve yasal düzenlemelere uygun şekilde bilgilerin güvenliğini sağlamak amacıyla üst yönetim gözetiminde Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi mevcuttur.

Bilgi Güvenliği Yönetim Sisteminin sürekli gelişimini sağlamak amacıyla; kabul edilebilir seviyenin üzerinde bulunan tüm varlıklar için gerekli kontrolleri uygulamayı, bilgi güvenliği süreçlerinin performanslarını ölçmeyi, bu verilerden hedefler üretmeyi, alt yapı, çalışma ortamı, donanım, yazılım ve eğitim yatırımlarıyla bilginin gizliliği, bütünlüğü ve erişimine ilişkin riskleri belirlemeyi ve en aza indirgemeyi, müşterilerimizin bilgilerinin güvenliğini yasal şartlara uygun olarak karşılamayı taahhüt ederiz.

Bilgi güvenliği politikamızın belirlediği amaçlar doğrultusunda; Bilgi Güvenliği risklerinin yönetilmesi ve bilginin yeterli seviyede güvenliğinin sağlanması hedeflenmiştir. Zayıflıkları ve tehditleri ele alarak bünyemizde bulunan Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi kurallarının uygulanmasından şirketimiz sorumludur.

Lütfen bu sözleşmeyi dikkatle okuyun
Netwifi İletişim Hizmetleri Ltd. Şti.'den satın aldığınız ürünün iade koşullarına uyması için, ürünün "ayıplı mal" sayılması gerekmektedir. Kullanıcı tarafından ürün tesliminde belirtilen kullanım şartları ile ürün kullanma kılavuzlarında bulunan talimatlara uyulmaması durumunda ve ürüne ait önceden belirtilen eksiklikler veya uyarılar durumunda ürünün "ayıplı mal" olarak sayılmayacağının bilinmesi gerekir. Kullanım şartlarına uyulmaması, kullanma kılavuzunda ki talimatlara göre kullanılmaması gibi sebeplerden kaynaklanan iade talepleri kabul edilmemektedir. Satın almış olduğunuz ürün/ler – hizmet/ler ile ilgili şu konulara lütfen dikkat ediniz: Müşteri memnuniyetine dair hassasiyetimiz ve ilgili yasalar gereği, satın almış olduğunuz ürün/leri ya da hizmet/leri yedi (7) günlük süre içinde neden belirterek iade edebilirsiniz. Ambalajı açılmış ve/veya kullanılmış ve/veya tahrip edilmiş şekildeki ürünlerin iadesi kabul edilmez. Ürünün iade gönderisi, orijinal ambalaj ve düzenlenen fatura nüshaları ile birlikte yapılmalıdır.

Önemli Not
İade etmek istediğiniz ürünün faturası şirket adına kesildiyse, ürünü iade ederken ilgili şirketinin düzenlemiş olduğu iade faturası ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. İade faturasının, kargo payı dâhil edilmeden (Ürün birim fiyatı + KDV olarak) kesilmesi gerekmektedir.

Ürün İade Adresi
Netwifi İletişim Hizmetleri Ltd. Şti. İzzetbey mh. Hükümet Cd. No15/B Çumra/KONYA Sipariş ettiğiniz ürün elinize ulaştıktan sonra, ürün iadesi ile ilgili olarak sormak istediğiniz konularda info@netwifi.com.tr e-posta adresinden Müşteri Hizmetleri Yetkilisi'ne ileti gönderebilir veya (0850) 420 50 60 numaralı telefondan bizi arayabilirsiniz

Para İadesi ve Şartları
Ürünlerin (yukarıdaki maddede de belirtildiği şekilde) iade şartlarına uygun olarak tarafımıza gönderilmiş olmaları halinde ürün tutarının iadesi, ürünün tarafımıza ulaştığı gün işleme alınır. Para iadesinin hesabınıza yansıma süresi, bankanızın inisiyatifindedir. Satın alma aşamasında havale ile gerçekleştirilen ödemelerin iadesi ise en geç 1 hafta içerisinde müşteri hesabına yansımaktadır. Ürün gönderiminde kargo ödemesi firmamız tarafından karşılanmışsa para iadesi yapılırken kargo tutarı kesintisi yapılır.

GARANTİ ŞARTLARI

Kullanım sözleşmesinde, garanti koşulları ve yasal yükümlülükler detaylı olarak anlatılmıştır.

Bu sayfaya ulaşmak için tıklayınız.